SharePoint: de nieuwe manier van efficiënt samenwerken

Via SharePoint kunt u de teams in uw organisatie beter structureren en ondersteunen, of het nu gaat over projectgroepen, comités, afdelingen of bedrijfsprocessen. Door het centraliseren van uw bedrijfsdata is het mogelijk voor iedereen in uw bedrijf deze informatie te beheren en te gebruiken.

Één centrale plaats voor al uw info

Microsoft SharePoint houdt alle kennis en documenten binnen uw organisatie bij op één centrale plaats. Bundel de informatie in handige rubrieken (bijvoorbeeld volgens afdeling of project) en ken er relevante tags aan toe. Elke collega kan zo de juiste informatie snel en efficiënt terugvinden via de krachtige zoekfunctie. Sharepoint zorgt er ook voor dat meerdere collega’s gelijktijdig aan hetzelfde document kunnen werken.

Professionele beveiliging en compliance

Vandaag de dag hebben ondernemingen meer dan ooit een schaalbare oplossing nodig die voldoet aan de vereisten ten aanzien van beveiliging en compliance. Een oplossing die er tegelijkertijd voor zorgt dat er bij elke workload en op elk apparaat een uniform beleid wordt nageleefd. SharePoint biedt professionele beveiliging met meer dan tien jaar aan ervaring op het gebied van het bouwen van zakelijke software en onlineservices. Eindgebruikers krijgen de productiviteit waarom zij hebben gevraagd, terwijl IT-afdelingen de benodigde vereisten voor cloudbeveiliging en -compliance krijgen.

Voordelen van SharePoint

• Centraliseer alle data en kennis op één plaats.
• Werk efficiënt samen op dezelfde documenten en via geautomatiseerde processen.
• Koppel de data in SharePoint met uw bestaande bedrijfssoftware.
• Gebruik SharePoint altijd en overal, vanop eender welk apparaat.

SharePoint bestaat zowel in een ‘on-premise’ versie, die u zelf op uw eigen server kunt installeren, als in een online versie. SharePoint Online neemt de overhead van het beheren van eigen infrastructuur weg, terwijl uw informatie toegankelijk blijft voor mobiele devices.